top of page

The Full Story

Wie is Bruno?

Hallo, ik ben Bruno, en ik ben gepassioneerd door de wereld van sport en persoonlijke ontwikkeling. Als personal trainer is het mijn missie om mensen te helpen hun fysieke en mentale grenzen te verleggen, en tegelijkertijd een gezonde en gebalanceerde levensstijl te omarmen.
 

Mijn liefde voor sport begon op jonge leeftijd en groeide uit tot een levenslange toewijding. Ik geloof dat lichaamsbeweging niet alleen bijdraagt aan fysieke gezondheid, maar ook aan mentale veerkracht en persoonlijke groei. Mijn trainingen zijn gebaseerd op het principe van progressie, waarbij ik mijn cliënten begeleid om stap voor stap hun doelen te bereiken, of het nu gaat om kracht, uithoudingsvermogen, gewichtsverlies, of algemene fitheid.
 

Buiten de fitness ben ik gefascineerd door de kracht van persoonlijke ontwikkeling. Ik geloof sterk in het belang van zelfreflectie, mindset, en doelgericht werken om een betere versie van onszelf te worden.

 

Mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling en sport heeft zich uitgebreid naar het onderwijzen van inspirerende cursussen. In het avondonderwijs ben ik enthousiast en toegewijd aan het delen van mijn kennis op het gebied van personal coaching, sportpsychologie en assertiviteitstraining.

Als docent neem ik mijn studenten mee op een reis van zelfontdekking en begeleid ik hen bij het ontwikkelen van vaardigheden om anderen te inspireren en te ondersteunen. Het is een geweldige ervaring om bij te dragen aan de groei van toekomstige coaches en hun impact op anderen.
Als jouw personal trainer ben ik er niet alleen om je fysiek sterker te maken, maar ook om je te inspireren en ondersteunen op je reis naar persoonlijke groei.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan het realiseren van jouw sportieve en persoonlijke doelen. Laten we samen bouwen aan een gezonder, sterker en meer zelfbewust leven.

DSC07706.jpg

Missie

Mijn missie is om mensen te begeleiden naar een leven vol vitaliteit, veerkracht en persoonlijke groei. Als personal trainer, met mijn diepgewortelde passie voor sport en persoonlijke ontwikkeling, wil ik mijn cliënten inspireren en helpen om hun fysieke en mentale grenzen te verleggen.
 

Ik geloof dat lichaamsbeweging niet slechts een middel is om fysieke fitheid te bereiken, maar ook een krachtig hulpmiddel voor het versterken van de geest. Mijn doel is om individuen te begeleiden in het ontdekken van hun ware potentieel, zowel in de fitness als daarbuiten. Ik wil hen aanmoedigen om hun eigen persoonlijke doelen te formuleren en deze te bereiken door middel van gerichte training, consistente inspanning en een positieve mindset.
 

Tegelijkertijd streef ik ernaar om mijn cliënten te inspireren tot een levensstijl die gebaseerd is op gezondheid, balans en zelfontplooiing. Ik wil hen aanmoedigen om zelfreflectie en doelgericht denken te omarmen, zodat ze niet alleen sterker worden, maar ook groeien als individuen.

Mijn missie is om een verschil te maken in het leven van de mensen die ik begeleid, hen te helpen bij het creëren van een gezonder, sterker en meer zelfbewust leven. Samen zullen we bouwen aan een toekomst waarin ze hun doelen kunnen realiseren en hun volledige potentieel kunnen benutten.

Ontwerpen op een Tablet

Visie

Mijn visie is gericht op het creëren van een wereld waarin iedereen de kracht van sport en persoonlijke ontwikkeling kan omarmen om een buitengewoon leven te leiden. Ik geloof dat een gezonde geest en een gezond lichaam de bouwstenen zijn voor geluk, succes en persoonlijke vervulling.
 

In mijn visie zie ik een gemeenschap van individuen die niet alleen fysiek fit zijn, maar ook mentaal sterk en veerkrachtig. Ze begrijpen de waarde van discipline, doorzettingsvermogen en zelfreflectie, en passen deze principes toe in alle aspecten van hun leven.
 

Ik streef naar een wereld waarin mensen hun persoonlijke doelen met vastberadenheid en zelfvertrouwen nastreven, wetende dat ze de nodige ondersteuning en begeleiding hebben om hun ambities te verwezenlijken. Mijn visie omvat het idee dat door de kracht van sport en persoonlijke ontwikkeling te benutten, individuen niet alleen hun eigen leven transformeren, maar ook bijdragen aan een positievere, gezondere samenleving.
 

Ik zie een toekomst waarin mijn cliënten niet alleen fysiek sterker en gezonder worden, maar ook groeien als individuen, hun eigen grenzen verleggen en een levensstijl omarmen die gebaseerd is op welzijn, balans en zelfbewustzijn. Samen kunnen we deze visie realiseren en een blijvende impact hebben op het leven van anderen.

DSC07774.jpg

Diploma's

Personal Coach 2018
Sportvoeding 2018
Sportpsychologie 2018
Praktische Psychologie 2021
Gesprekstechnieken 2022
Stresscoach 2022
Intermittent Living Coach KPNI 2023

bottom of page