top of page

TESTIMONIALS

Na 6 maanden van sporten onder professionele maar toch gemoedelijke begeleiding van Bruno heb ik niet anders dan lovende woorden voor D-VLP. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn of haar persoonlijke, sportieve of fysieke doelen wenst te bereiken.

Tibout Guns

Elke week haal je het beste in me naar boven en zorg je ervoor dat ik gemotiveerd blijf.
Je haalt het onderste uit de kan door elke keer opnieuw variatie in je lessen te stoppen en het schrikt je al zeker niet af iets nieuws te proberen.
Een heel vlotte coach met een professionele aanpak maar vooral een heel gepassioneerd persoon.
A good coach can change a game, great coaches can change a life!
Topper! Just do it!

Heidi Vermoesen

My son trains 3 times a week and I am really satisfied with the results.

Bruno is the best sports and nutrition coach ever and a good human being as well!! Thank you Bruno!

Meena Amiri

Bruno is een topcoach. Heeft er voor gezorgd dat ik 15kg ben afgevallen op 6 maand tijd. Een geweldige ervaring, hij stond mij gedurende het volledige traject bij. Ook als het wat moeilijker ging was hij er steeds voor mij. 1000X dank Bruno. Groetjes Danny.

Danny Vanackers

Wij werken al 6 maanden samen met Bruno. Wat valt ons op? Zijn passie voor het vak, zijn kennis, zijn persoonlijke aanpak, de manier waarop hij ons kan motiveren om onze grenzen te verleggen en zijn vriendelijkheid.

Mihaela Toader

Geweldige coach die ik iedereen kan aanraden. Sporten op je eigen tempo met de aanmoedigingen om toch elke keer je grenzen te verleggen. Na 6 maanden ben ik 5 kg lichter en voelt mijn lichaam heel wat strakker aan. Veel energie en voldoening haal ik uit de leuke en gevarieerde work-outs. Een echte investering voor mij. Dank-je-wel Bruno!

An Labaij

Als fervent sporter is het vaak een uitdaging om zelf nog uitgedaagd te worden meer en beter te gaan doen.
Met een coach als Bruno aan de ‘zijlijn’ ben ik in staat mijn grenzen dat tikkeltje meer te verleggen.
Die extra push mondt dan ook uit in mooie resultaten zonder jojo-effect.

Eleni Baas

Bruno is de motivatie die ik zelf niet kan vinden. Ik voel mij zoveel beter in mijn vel en sterker.

Liesbeth Cornelis

Bruno Crabbe is one of the most supportive coaches in Belgium. He will go over the time stated in the contract to help you improve/Develop yourself. The exercises are constantly changing every time which makes the sessions even more attractive to an individual interested in getting fit. Bruno is always on Time and an extremely friendly coach to get to know that will make a change in your life and body.
Just do it with Bruno ...

Hamza Jarbou

Nu reeds 1,5 jaar aan het sporten gegaan. Super tevreden van de opvolging. De stimulans en de goede vibe zorgen dat een mens blij is dat hij mag gaan sporten. En het resultaat mag er zijn.

Deborah De Naeyer

bottom of page